Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Spa dagje in Den Bosch

Geniet van een ontspannen spa dagje in onze sauna en wellness

 

Kom onbezorgd ontspannen tijdens een dagje spa en wellness

Ervaar hoe stress en zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen tijdens een spa dagje bij ons in sauna Devarana in Den Bosch. Wij bieden de rust en ruimte, om heerlijk te ontspannen en alle stress op een natuurlijke wijze te verlichten. Zodra u even helemaal nergens meer aan hoeft te denken merkt u vanzelf waarom anderen dat al jaren zo waarderen.

Geniet van pure wellness tijdens een dagje spa en wellness. Er moet niets, maar er kan van alles. Boek bijvoorbeeld de verschillende spa-behandelingen, zoals onze massages of de hammam. Daarnaast zijn er wellness-belevingen beschikbaar, waardoor er ook voor de gevorderde spa-bezoeker voldoende te ontdekken valt. Merk hoe de behandelingen en de oase van rust en ruimte helpen om alle spanning los te laten en een rijk gevoel van welzijn op te roepen.

Reserveer uw tickets voor een spa dagje in Den Bosch

 

Spa dagje met vriendinnen of vrienden

Boek bijvoorbeeld een spa dagje met vriendinnen of vrienden. Geniet in alle rust van de heerlijke behandelingen. Of dompel u onder in de luxe van onze sauna’s. Er is een wereld aan warmte beschikbaar, bijvoorbeeld in de Aufguss Kelo-sauna, de Finse Kelo etagesauna, de filmsauna en in de twee infraroodsauna’s.

Daarnaast geniet u bijvoorbeeld van de kleurentherapie-sauna, de Maa Sauna die half is ingegraven of de kruidentempel en de zoutsauna. Ervaar hoe warme lucht met Himalaya-zout de luchtwegen opent. Of neem plaats rond de centrale saunakachel, voor de sessies door onze opgietmeesters. Er is zelfs een zoutkristalgrot om te ontdekken. 

Dagje spa voor 2: met massage

Een dagje spa voor 2 is een uitstekende keuze voor wat persoonlijke tijd, door u even af te zonderen. Geniet samen van een heerlijke dag weg. Of kom gewoon alleen, ter afwisseling van uw bezoeken met een ander. Boek bijvoorbeeld een van de massage-arrangementen, om u daarmee uitgebreid te laten verwennen. Of om te herstellen, dankzij een stevige sportmassage.

Het voelt heerlijk om af en toe even afstand te nemen van alle dagelijkse verplichtingen en drukte. Dat lukt uitstekend met een spa dagje. Boek bijvoorbeeld een dagje spa voor 2 met een massage. Of geniet van uw eigen tijd, de rust en de ruimte in zowel de sauna’s, in de baden en onder de douches en zelfs bij ons in het restaurant en de rustruimtes. 

Geef een dagje spa cadeau

Wie iemand anders een dagje spa cadeau geeft bewijst zich eigenlijk als een heel fijne vriend. Er bestaan weinig andere cadeaus die zo direct bijdragen aan een geheel van ontspanning, herstel en puur genieten. Bovendien kan een bezoek aan de spa allerlei gezondheidsvoordelen bieden, waardoor het ook letterlijk een heel waardevol cadeau vormt.

Veel van onze gasten ervaren gezondheidsvoordelen, zoals verbeterde bloedcirculatie, ontgifting en betere slaap. Daarnaast verlicht het spierpijn na inspanning. Een dagje spa in Den Bosch vormt een natuurlijke vorm van ontspanning en herstel. Geef onze spa cadeau om de gezondheid en het welzijn van vrienden te bevorderen (en dat van uzelf, als jullie samen gaan).

Geef een dagje spa cadeau

 

Boek uw dagje spa voor 2 of met meer

Boek een dagje spa in Den Bosch voor 2 of kom zelfs met meer. Wij bieden de rust, ruimte en ontspanning in een prachtige omgeving, goed geschikt om quality-time met elkaar door te brengen. Kom samen even tot rust, om elkaar echt te spreken of om samen te genieten van de fijne momenten. Bij ons in de spa zijn jullie even weg van de drukke wereld om iedereen heen.

Boek een dagje spa voor 2 of spreek af met meer vriendinnen, vrienden of familie. We beperken het aantal gasten dat we dagelijks toelaten. Daardoor ervaart u een dag lang de rust en ruimte die onze gasten zo sterk waarderen. Het is een bijzondere ervaring en een fijne plek om relaties te versterken.

Waarom boeken anderen gasten een dagje spa?

Zowel de gezondheidsvoordelen, de massage-behandelingen en natuurlijk onze sauna’s in de spa in Den Bosch spreken veel van onze gasten aan. Daarnaast geniet u vooral in een omgeving van luxe en een weldadige ambiance. We hebben alle ruimtes met zorg vormgegeven, inclusief de diverse mooie rustruimtes.

Geniet een dag lang van de luxe die u verdient. Stap even uit de drukte en de stress van iedere dag, gewoon bij ons in Den Bosch. Reis mee naar de Afrikaanse rustruimte, de Bedoeïnen rustruimte en bijvoorbeeld de vogeltjesserre. Het zijn stuk voor stuk fijne plekken, waarin u even helemaal weg bent uit de sleur van iedere dag.

Veelgestelde vragen over uw spa dagje

 • Waarom boeken anderen een spa dagje?
  Onze gasten genieten van de rust en de ruimte, omdat we maar een beperkt aantal per dag toelaten. Daarnaast waarderen ze de vele verschillende sauna’s, de (massage)behandelingen en de aandacht die wij besteden aan de inrichting van de verschillende ruimtes.
 • Wat is er inbegrepen bij een dagje spa?
  Tijdens uw dagje spa in Den Bosch bent u welkom in al onze sauna’s, in de restaurants, in de baden en onder de douches en natuurlijk in de verschillende rustruimtes. Dankzij meer dan vijfduizend vierkante meter spa valt er van alles te ontdekken en te beleven.
 • Kan ik een massage boeken?
  Ja, er zijn allerlei massages beschikbaar om te boeken. Reserveer uw massage vooraf, op een tijd die u goed uitkomt. Dan geniet u optimaal van een heerlijk ontspannen dagje bij ons in de spa in Den Bosch.
 • Hoe ziet de spa eruit?
  Bekijk de sfeervideo van onze spa in Den Bosch. Stap als het ware alvast binnen, om zelf te zien met welke luxe we u graag verwelkomen. 
 • Wat kost een spa dagje in Den Bosch?
  Reserveer online uw tickets voor een spa dagje bij Devarana en bekijk de prijs per persoon. Of boek een van de arrangementen, om er een heerlijke verwendag van te maken.