Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Beleef een bijzondere dag in onze spa

Beleef een volledige dag in de serene wereld van onze spa Devarana. Ontdek onze unieke benadering voor een spa-beleving, waarmee we lichaam en geest in harmonie brengen en verfrissen. Dompel u onder in een oase van rust, waar ontspanning natuurlijk en vanzelfsprekend is. Ervaar heerlijke behandelingen in een sfeer van kalmte en ruimte. Bezoek onze spa-faciliteiten, kies uit onze speciale arrangementen of laat u verwennen met een verfrissende behandeling.

Elk aspect, van de ruimtes tot de faciliteiten, behandelingen en ervaringen, is ontworpen met uw absolute rust in gedachten. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en stress. Plan een ontspannende dag in onze spa bij Devarana, om fysiek en mentaal afstand te nemen van alledaagse zorgen. Reserveer een dag in de spa, omdat u het verdient.

Reserveer uw toegang tot onze spa

De spa-beleving die u zoekt

In onze spa beleeft u een divers aanbod aan ervaringen. Ontdek bijvoorbeeld onze 14 verschillende soorten sauna’s. Kom tot rust, geniet van het uitzicht of een boeiende film en ervaar de opgietsessies geleid door onze opgietmeesters.

We bieden een breed scala aan spa- en massagebehandelingen. Bent u op zoek naar een traditionele massage voor totale ontspanning? Of een innovatieve therapie of specifieke behandeling? Probeer onze massages die diepe spierontspanning bieden of u heerlijk laten relaxen. Of wat dacht u van een detox kleibehandeling, om uw huid en lichaam te reinigen van toxines?

Onze behandelingen en spa-ervaringen zijn ontworpen om stress te verminderen en een heerlijk moment voor uzelf te creëren. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de verschillende behandelingen, zodat u een dag vol spa-plezier beleeft, geheel naar uw wens.

Zuiverende behandelingen in onze spa

Ervaar een zuiverende behandeling in onze spa, zoals het Rasul-ritueel. Dit ritueel reinigt, hydrateert en ontgift uw lichaam met speciale pakkingen. We bieden diverse behandelingen aan, waaronder lavamodder en eucalyptus, elk met hun eigen unieke voordelen zoals het verwijderen van afvalstoffen en het hydrateren van de huid.

Na de behandeling ontspant u in een verwarmde ruimte waar een zachte nevel de behandeling van uw lichaam spoelt. Dit reinigt en verfrist de huid verder, en verwijdert dode huidcellen. U voelt zich als herboren na deze ervaring.

Massages in onze spa

Een bezoek aan de spa is niet compleet zonder een ontspannende massage. Of u nu de voorkeur heeft voor een zachte of stevige massage, ons brede aanbod aan behandelingen biedt voor ieder wat wils.

Ontdek bijvoorbeeld onze Orang Malu-massage, de Balinese massage of de Hot Stone-massage. Gedurende 25 of 50 minuten wordt u gemasseerd met een combinatie van verwarmde basaltstenen en heilzame essentiële oliën, waardoor u volledig in het moment opgaat.

Speciaal voor zwangere vrouwen bieden we aangepaste zwangerschapsmassages aan in onze spa. Deze behandelingen worden uitgevoerd met een speciaal kussen voor extra comfort, zodat u zich volledig kunt ontspannen.

Massage boeken in onze spa

Plan uw massage tijdig tijdens uw bezoek aan onze spa en sauna’s, voor de beste kans op een massage op het door u gewenste tijdstip. We proberen indien mogelijk ook rekening te houden met gezamenlijke massages.

Reserveer uw massages online.
Of kies uit een van onze speciale arrangementen.

Hammam: beleef een 800 jaar oud ritueel

De traditie van de hammam gaat meer dan 800 jaar terug. Tijdens uw bezoek aan onze spa kunt u deelnemen aan dit eeuwenoude reinigingsritueel, oorspronkelijk afkomstig uit de Arabische wereld.

Het gaat om een subtiele massage met traditionele zeep en scrubhandschoenen van zijde. De Hammam-massage doen we in onze prachtig ingerichte Hammam-ruimte. Dit ritueel is de perfecte aanvulling op uw spa-bezoek, en is geschikt voor iedereen.

Boek de massage voor 25 of 50 minuten.

Haal het maximale uit uw spa-bezoek: praktische tips

Bezoekt u onze spa voor de eerste keer, of is het alweer even geleden?
We delen graag enkele tips om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Zorg dat u voldoende drinkt, zowel voor als tijdens uw spa-bezoek. Goede hydratatie is essentieel, vooral in combinatie met specifieke behandelingen. Vermijd zware maaltijden en alcohol voorafgaand aan de behandelingen om optimaal te genieten.

Beweeg regelmatig, zelfs als het om lichte oefeningen gaat. Dat bevordert de bloedcirculatie en laat u daardoor nog meer van uw spa-bezoek genieten. Ook perioden van stilte of meditatie versterken de mentale voordelen van de behandelingen.

Tip: onze spa biedt voldoende ruimte voor stille ontspanning, inclusief speciale stilte-sauna’s.

We gebruiken essentiële oliën en aromatherapie in onze spa, en u kunt ervoor kiezen om deze ervaring thuis voort te zetten tussen de bezoeken door. Zo geniet u iedere keer opnieuw van de spa-ervaring zoals u die bij Devarana graag heeft.

Veelgestelde vragen over onze spa

 • Wat moet ik meenemen naar de spa?
  Neem voor uw bezoek aan Devarana een grote handdoek mee, die groot genoeg is voor heel uw lichaam. Draag een badjas op de momenten buiten de sauna’s, net als bijvoorbeeld in het restaurant.
 • Waarom gaan anderen naar de spa?
  Een dagje spa is een dag van ontspanning, genot en herstel. Ervaar de warmte, rust en comfort, en laat de dagelijkse stress even achter u. Een bezoek aan de spa draagt ook bij aan uw welzijn. Bij ons staan genieten, rust en ruimte centraal, met 14 verschillende sauna’s, massages, een Hammam en diverse behandelingen.
 • Wat maakt Devarana als spa bijzonder?
  Devarana is ruim opgezet, met 14 sauna’s, een brasserie, een restaurant en een ruime tuin. Ervaar echte ontspanning in een spa waar op veel plekken serene rust heerst. We bieden iedereen graag de ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Geniet alleen, met vrienden, familie of anderen van onze luxe faciliteiten en dompel uzelf onder in een heerlijke spa-dag.
 • Wat kan ik verwachten van de spa?
  We vertellen u graag alles over onze spa, maar laten het u nog liever zien. Bekijk onze sfeervideo en ontdek het zelf.
 • Wat kost de spa?
  Reserveer uw spa-bezoek online en bekijk de prijzen per persoon. Of kies uit onze beschikbare arrangementen voor een extra bijzondere ervaring.