Layer 1
Dompel je onder in luxe en droom weg Kom bij Sauna Devarana heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

Geniet van een dagje wellness

Geniet een dag lang van onze unieke wellness-filosofie bij Devarana. Ervaar hoe ons sauna- en beautyresort lichaam en geest harmonieus revitaliseert. Wij creëren een serene en natuurlijke omgeving, die ontspanning als vanzelfsprekend laat aanvoelen. Bij ons dompelt u zichzelf onder in een wereld van rust en ruimte. Bezoek de sauna’s, boek onze arrangementen of kies voor een reinigende pakking.

Zowel de ruimte, faciliteiten als de behandelingen en ervaring zijn allemaal ontworpen om even helemaal nergens aan te hoeven denken. Laat de dagelijkse drukte en stress even achter u. Boek een heerlijke dag wellness bij Devarana, om letterlijk afstand te nemen van wat u misschien allemaal aan uw hoofd heeft. Reserveer een dagje wellness, omdat u het heeft verdiend.

Reserveer uw toegang tot onze wellness

De wellness-ervaring die u zoekt

Bij ons geniet u van allerlei verschillende wellness-ervaringen. Bezoek de 14 verschillende soorten sauna’s. Kom er volledig tot rust, geniet van het uitzicht of een interessante film en ervaar bijvoorbeeld de opgietsessies door onze opgietmeesters.

Daarnaast bieden we allerlei wellness- en massagebehandelingen aan. Dus zoekt u een traditionele massage om volledig bij te ontspannen? Of een meer innovatieve therapie of specifieke pakking? Ontdek bijvoorbeeld onze massages, die diepe spierontspanning geven of heerlijk ontspannend zijn. Of wat dacht u van een detox kleipakking? Om de huid en het lichaam te zuiveren van gifstoffen.

De behandelingen en wellness-ervaringen zijn bedoeld om stress te verminderen en te genieten van een fijn moment voor uzelf. Onze masseurs en andere medewerkers vertellen u graag meer over de behandelingen. Zo geniet u van een dag vol wellness, precies op de manier die u waardeert

Reinigende pakking in onze wellness

Geniet van een pakking in onze wellness, zoals het Rasul-ritueel. U brengt het product aan op uw lichaam, voor de reiniging, hydratatie en ontgifting. Er zijn verschillende pakkingen beschikbaar, waaronder lavamodder en eucalyptus. De verschillende pakkingen bieden unieke voordelen, zoals het afvoeren van afvalstoffen en het specifiek hydrateren van de huid.

Na de pakking neemt u bij ons in de wellness plaats in een verwarmde ruimte. De nevelregen spoelt de pakking geleidelijk van het lichaam. Dat reinigt de huid verder en verwijdert dode huidcellen. Zo komt u als herboren uit de pakking.

Massages in onze wellness

Een bezoek aan wellness is eigenlijk niet compleet zonder een heerlijke massage. Dus wilt u zich lekker ontspannend laten masseren? Of juist meer stevig? Dankzij de brede keuze uit verschillende behandelingen geniet u van de wellness-massage die u waardeert.

Ontdek bijvoorbeeld de Orang Malu-massage, onze Balinese massage of de Hot Stone-massage. Tijdens 25 of 50 minuten wordt u gemasseerd. Een eeuwenoud ritueel met verwarmde basaltstenen en heilzame essentiële oliën laten de tijd geruisloos vervliegen.

Tip: voor zwangere dames bieden we speciale zwangerschapsmassages in onze wellness aan. Tijdens deze behandeling gebruiken we een speciaal zwangerschapskussen. Dat zorgt ervoor dat u heerlijk comfortabel kunt liggen, om u ontspannend te laten masseren.

Massage boeken in onze wellness

Reserveer op tijd een massage tijdens uw bezoek aan onze wellness en sauna’s. U heeft dan de grootste kans dat we u op het gewenste moment kunnen inplannen. Bovendien houden we graag rekening met gezamenlijke massages met meerdere personen, als de planning het toelaat.

Reserveer online onze massages.
Of boek de beschikbare arrangementen.

Hammam: geniet van een 800 jaar oud ritueel

De historie van de hammam gaat meer dan 800 jaar terug. Dat betekent dat u geniet van een eeuwenoud ritueel, tijdens een bezoek aan onze wellness. Geef u over aan dit ritueel dat uit de Arabische wereld kwam.

Het is een reinigingsritueel, waarbij u geniet van een subtiele massage.
Onze masseurs gebruiken een traditionele zeepzak, met scrubhandschoenen van zijde. De hammam-massage vindt plaats in onze prachtige hammam-ruimte, die uitnodigt tot ontspanning en rust voor lichaam en geest. Laat alle dagelijkse stress even achter u, om helemaal tot rust te komen.

Onze hammam-massage is voor iedereen geschikt, dus een mooie aanvulling op uw bezoek aan onze wellness. Boek de massage voor 25 of 50 minuten.

Optimaal genieten van onze wellness: handige tips

Komt u voor het eerst naar onze wellness? Of is het alweer even geleden?

We delen graag een paar praktische tips. Daarmee zorgt u voor een fijn bezoek en een prettige ervaring.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat u voldoende drinkt, zowel voorafgaand aan uw bezoek als tijdens een dagje wellness. Hydratatie is belangrijk, vooral rondom de specifieke behandelingen. Vermijd daarnaast zware maaltijden vooraf, net als alcohol voor de behandelingen. U geniet dan optimaal van de behandelingen, zoals een pakking of een massage.
In algemene zin is het verstandig om voldoende te bewegen, ook al gaat het om lichte bewezen. Dat houdt de bloedcirculatie op orde, waardoor u extra geniet van onze wellness. Ook perioden van stilte of mediatie dragen bij aan de behandelingen, om de geestelijke voordelen verder te vergroten.

Tip: komt u voor onze wellness naar Devarana? Er is meer dan voldoende ruimte om in stilte te genieten. We hebben zelfs speciale stilte-sauna’s.

In onze wellness gebruiken we essentiële oliën en bijvoorbeeld aromatherapie. U kunt er eventueel voor kiezen om dit thuis vol te houden, tussen de bezoeken door. Zo her-creëert u het moment steeds opnieuw.

Veelgestelde vragen over onze wellness

 • Wat moet ik meenemen naar de wellness?
  Neem voor uw bezoek aan Devarana een grote handdoek mee, die groot genoeg is voor heel uw lichaam. Draag een badjas op de momenten buiten de sauna’s, net als bijvoorbeeld in het restaurant.
 • Waarom gaan anderen naar de wellness?
  Een dag naar de wellness is een dagje heerlijk ontspannen, genieten en bijkomen. Ervaar de warmte, de rust en het comfort om alle dagelijkse stress even achter u te laten. Daarnaast draagt wellnessbezoek bij aan een goede gezondheid. Bij ons staan genieten, rust en ruimte centraal. Wij bieden iedereen de ruimte, in de maar liefst 14 verschillende sauna’s, met massages, een Hammam en diverse pakkingen.
 • Wat maakt Devarana als wellness bijzonder?
  Devarana is ruim van opzet, beschikt over 14 sauna’s, een brasserie, een restaurant en een ruim opgezette tuin. Geniet van ware ontspanning, in een wellness waar op veel plekken een serene rust hangt. Wij bieden al onze bezoekers graag de ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Geniet met vrienden, vriendinnen, familie, anderen of gewoon alleen van de luxe. Laat u helemaal onderdompelen in een fijne dag in onze wellness.
 • Wat kan ik verwachten van de wellness?
  We vertellen u met alle liefde alles over onze wellness, maar laten het u nog veel liever zien. Bekijk onze sfeervideo en ontdek het zelf.
 • Wat kost de wellness?
  Reserveer online uw wellnessbezoek en bekijk de prijs per persoon.
  Of boek de beschikbare arrangementen om het extra bijzonder te maken.