Layer 1
Dompel je onder in luxe en droom weg Kom bij Sauna Devarana heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

Sauna Beauty Resort Devarana is wellness op zijn weelderigst. Geïnspireerd door verre reizen en de wereld van duizend-en-één nacht. Dompel je onder in luxe en droom weg. 

Daal af naar de zoutgrot, stap onder de waterval. Trakteer jezelf op een behandeling van een heerlijke facial tot één van de vele soorten massages. Zwem langs een wand van mozaïek, blijf drijven in het zoutbad, verdwaal in een enorme tuin. Laat je verleiden. Iedere keer weer. 

Devarana betekent ‘hemelse tuin’ in het Sanskriet, en die naam willen wij waarmaken. Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding, voorzien van ruim 30 sauna- en wellnesservaringen, twee veelzijdige horeca-gelegenheden en een elegant Beauty Resort. Véél te veel voor een rondje sauna.

 

Lifestyle Wellness Resorts

Devarana is een sauna van Lifestyle Wellness Resorts. Wij staan voor heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Onze sauna’s zijn ontworpen door liefhebbers, en dat voel je. Je komt er tot rust en je hebt er alle ruimte. Want bij ons draait alles om jouw dagje uit. 

Geniet van de vriendelijke sfeer, de verzorgde faciliteiten en een verrassing in ieder hoekje. Een dagje Lifestyle Resorts is een traktatie voor je zintuigen. Kom langs en voel de warmte!