Layer 1
Dompel je onder in luxe en droom weg Kom bij Sauna Devarana heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

Massages

Vul jouw dag bij sauna Devarana, waarbij je kan genieten van een ruim aanbod aan sauna en wellness faciliteiten, aan met een heerlijke massage. Kies voor ontspanning of juist voor een stevige massage. Ook kan je kiezen uit één van onze speciale behandelingen, zoals de Orange Malu of de Balinese massage.

Ben je zwanger dan kan je gebruik maken van onze speciale zwangerschapsmassage. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van een speciaal zwangerschapskussen, die ervoor zorgt dat je heerlijk comfortabel kunt liggen.

Bij verschillende massages kan je kiezen uit een sessie van 25 minuten of een uitgebreidere sessie één van 50 minuten. Afhankelijk van het type kan je in overleg met de masseur de invulling van de sessie bepalen. 

Boeken van massages

Massages zijn eenvoudig te boeken via onze website. Daarnaast heeft Sauna Devarana ook voordelige arrangementen. Indien beschikbaar is het ook mogelijk massages ter plaatsen te boeken. Dit is echter niet gegarandeerd. Daarom raden wij het deze altijd gelijk bij te boeken.

Wij kunnen u niet garanderen, wanneer u met meerdere personen een massage wilt inplannen, dat de massages tegelijkertijd plaats vinden. We proberen dit uiteraard wel. 

Openingstijden massages

Door de ruime openingstijden bepaal je zelf wanneer je wilt komen genieten van je massage. Sauna Devarana is zeven dagen per week vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur geopend. 

Hot Stone Massage (25 of 50 min)

Heerlijk ontspannen tijdens een hot stone massage. Tijdens dit eeuwenoude ritueel zorgen de verwarmde basaltstenen en de heilzame essentiële oliën dat de stress vervliegt!

Ben je op zoek naar een massage waarbij je heerlijk kan ontstressen en ontspannen, dan is een Hot Stone massage een juiste keus. Tijdens dit speciale eeuwenoude ritueel zorgt onze masseur met verwarmde basaltstenen en heilzame essentiële oliën dat de stress vervliegt. Na een Hot Stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. 

Een Hot Stone massage verzacht de spieren en ontspant uw lichaam en geest. De combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat er dieper in het spierweefsel gewerkt kan worden, wat deze massage zeer effectief maakt. Deze massage met essentiële oliën heeft een ontgiftende, reinigende werking op je lichaam.

Een Hot Stone massage is voor iedereen geschikt. Je hebt de keuze uit een massage van 25 of een uitgebreidere sessie van 50 minuten.

Hot Stone massage boeken

Even alles los laten en heerlijk ontspannen, boek nu je Hot Stone massage en combineer je dagje heerlijk ontspannen bij Sauna Devarana met een heerlijke massage.

vanaf € 39,00

Ontspanningsmassage (25 of 50 min)

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Bij sauna Devarana kneden we het er tijdens een ontspanningsmassage voor je uit.

Kom helemaal tot rust met een heerlijke ontspanningsmassage van Sauna Devarana. Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Onze masseurs kneden het er tijdens een ontspanningsmassage met verschillende massage technieken voor je uit. Door de zachte tot stevige knedingen worden de huid en spieren ontspannen. Dit stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van heerlijke geurende oliën, waardoor je nog beter ontspan.

Ontspanningsmassage boeken

Kom heerlijk ontspannen en kom even los van de dagelijkse stress. Reserveer nu je ontspanningsmassage bij sauna Devarana. Je hebt de keuze uit een ontspanningsmassage van 25 of van 50 minuten.

vanaf € 39,00

Sportmassage (25 of 50 min)

Wil je af van vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp? Tijdens een sportmassage stimuleren we de doorbloeding van de spieren.

Ben je vaak dag in, dag uit actief bezig? Heb je vaak last van vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp? Dan raden we je deze stevige sportmassage aan. Tijdens een sportmassage stimuleert de masseur de doorbloeding van de spieren. De masseur gaat net wat krachtiger te werk dan bij een ontspanningsmassage. Op deze manier worden de afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd en bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Sportmassages worden vaak gebruikt om blessures te voorkomen, maar ook wanneer je een blessure hebt is een sportmassage zeer geschikt. Daarnaast is een sportmassage niet alleen geschikt voor sporters. Ook als je geen sporter bent kan vermoeidheid, stress en/of overbelasting klachten aan spieren veroorzaken

Je hebt de keuze uit een sportmassage van 25 en een uitgebreidere massage van 50 minuten. Heb je specifieke klachten of aandachtsgebieden? In overleg met de masseur kan je de invulling van de sessie bepalen. 

Sportmassage reserveren

Ga je vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp te lijf en reserveer nu je sportmassage bij Sauna Devarana.

vanaf € 40,00

Zwangerschapsmassage (25 of 50 min)

De zwangerschapsmassage is een speciale massage voor zwangere vrouwen. Maak contact met je lichaam én je kindje.  

De zwangerschapsmassage is een speciale massage voor zwangere vrouwen. Maak contact met je lichaam én je kindje. Verlicht lichamelijke klachten en verlicht geestelijke en emotionele spanningen. Een zwangerschapsmassage kan op elk moment tijdens de zwangerschap.

Tijdens deze massage maken we gebruik van een zwangerschapskussen, die ervoor zorgt dat je heerlijk comfortabel kunt liggen. Zodat je de spieren van je rug, nek en schouders gemakkelijk ontspan. Kom heerlijk ontspannen tijdens je zwangerschap bij Sauna Beauty Resort Devarana.

We geven deze massage tot 30 weken van je zwangerschap.

Je hebt de keuze uit een zwangerschapsmassage van 25 of één van 50 minuten.

vanaf € 39,00

Balinese Massage (50 min)

Een ritmische, stevige massage uit Bali. Met reflexologie-technieken en diepe druk op de grote spiergroepen.

Een ritmische, stevige massage uit Bali. Met reflexologie-technieken en diepe druk op de grote spiergroepen. Tijdens een Balinese massage komen de bloedstroom en energie in uw hele lichaam in actie en herstelt u de balans tussen lichaam en geest.

Reserveer nu je Balinese massage bij Sauna Beauty Resort Devarana.

€ 75,00

Orang Malu Massage (50 min)

Oosterse en westerse filosofieën ontmoeten elkaar in een massage die lichaam en geest in balans brengen.  

Oosterse en westerse filosofieën ontmoeten elkaar in een massage die lichaam en geest in balans brengen. De Orang Malu massage is gebaseerd op de sage van de Orang Malu, een in elkaar gedoken houten beeld van een boeddha in wording. Het beeld staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van leven.

Naast ontspannende massagrepen wordt tijdens deze massage ook gebruik gemaakt van verwarmde houten massage rollen. De massagerollen zijn verschillend van omvang waardoor zij de lijnen van het lichaam perfect kunnen volgen.

Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Beauty Resort Devarana. Boek nu jouw Orang Malu massage.

€ 80,00

Lifestyle Massage (80 min)

Een massage op maat! Combineer een sport- of ontspanningsmassage met een hoofdhuid- en voetmassage voor maximale ontspanning.

Een massage op maat! Combineer een sport- of ontspanningsmassage met een hoofdhuid- en voetmassage voor maximale ontspanning. Maximaal genieten tijdens deze 80 minuten durende massage.

Reserveer nu je Lifestyle massage bij sauna Devarana.

€ 99,00