Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je
Restaurants

Restaurant The Roof

Restaurant The Roof

The Roof,  het nieuwe restaurant in Sauna Devarana. 

De start is gemaakt, al vele saunagasten vonden inmiddels de weg naar boven. Inderdaad, naar The Roof, een nieuw restaurant op, de bovenste etage van onze sauna. Hier verwelkomen voormalig chef-kok van Devarana, Tomas Geurts en zijn medewerkers saunagasten die kiezen voor een gezonde maaltijd.

Het verhaal achter The Roof

Tomas beschrijft in het kort zijn 'route' tot het oprichten van restaurant The Roof. “Door mijn sportopleiding, met stages als buitensportinstructeur in het buitenland, kwam ik in aanraking met verschillende culturen, tradities en eetgewoontes. Telkens na terugkomst van zo'n reis werkte ik voor Devarana, als horecamedewerker. Na de sportopleiding studeerde ik voor tourmanager aan de NHTV. Een kantoorbaan die daarop volgde bij een reisorganisatie, bleek niet helemaal mijn ding.

 

Met steun van sauna Devarana

Al vrij snel ontdekte ik dat de horeca mij beter paste. Vooral het sociale aspect, het werken met je handen en natuurlijk het bereiden van eten, dat trok me meer. Want inmiddels had ik gekozen voor de keuken. Eerst aan de koude kant, met later de doorgroei tot chef-kok van sauna Devarana. Ergens in 2023 heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken, en opperde bij de eigenaar om op de bovenste etage van de sauna een eigen zaak te openen. Zo geschiedde, dankzij de medewerking van Devarana, is restaurant The Roof werkelijkheid geworden.

Uiterlijk van The Roof

Restaurant The Roof is ruim opgezet en ingericht met natuurlijke en rustige kleuren. De vele ramen zorgen voor  een fraaie lichtinval van buiten. In de lente en de zomer, wanneer het weer het toelaat is er toegang tot een groot  terras, die uitkijkt over de tuin van sauna Devarana.

De filosofie van The Roof

Op de vraag; wat restaurant The Roof de gasten te bieden heeft, antwoordt Tomas: “Een gezonde levensstijl gecombineerd met een heerlijk dagje ontspanning in de sauna. Bij The Roof mogen de gasten rekenen op een harmonieuze eet ervaring. Hier komen mensen samen om te genieten van heerlijk eten en drinken in een gastvrije omgeving.

Een gevarieerde menukaart

Gasten zijn uiteraard op zoek naar een gezellige, gastvrije omgeving. Maar eveneens van belang is de menukaart. Daar geeft Tomas een korte toelichting op: “De menukaart is georiënteerd op een gezonde levensstijl met bijbehorende gerechten. Wij serveren verse soepen, salades, yoghurt, verschillende poké bowls en nog veel meer.”

De drankenkaart

Op de drankkaart staan gezonde smoothies, verschillende soorten frisdrank en niet te vergeten een van de eyecatchers van the Roof is; de dubbelloops pistonmachine met verse koffie en espresso bonen. Om zo een heerlijke barista koffie voor u te kunnen serveren. We hebben koffies op maat met o.a. chai latte’s, green matcha’s en haver-/sojamelk. Verder serveert The Roof verse theesoorten met verschillende smaken. Onder het genot van een warm drankje kunnen de gasten genieten van exclusieve gebakjes, vers gemaakt door een oud-collega. Tevens heeft The Roof een uitgebalanceerde alcoholische kaart met lekkere biertjes, cocktails en wijnen van Our Taste.

Restaurant The Roof, een welkome onderbreking tijdens een ontspannende dag bij sauna Devarana.

Waar te vinden in ons resort

In de brasserie, neemt u de trap naar boven. U loopt langs het Sushi restaurant een 30 mtr. rechtdoor de hal in. Aan de rechterkant bevindt zich de ingang van restaurant The Roof.

Restaurant The Roof is op dinsdag gesloten.