Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Ontworpen door liefhebbers, en dat voel je
Massages
Lichaamsbehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Handen en Voeten

Rasul Ritueel

Een eeuwenoud Ottomaans badritueel waarbij je je insmeert met een pakking naar keuze. Revitaliseert de huid.

Elke pakking is heerlijk reinigend en verwijdert vuil uit je poriën. Ook dode huidcellen verdwijnen. De pakking wordt in een kommetje aangereikt door de rasul-medewerker. Smeer jezelf helemaal in en neem dan plaats in de verwarmde, zalig geurende rasul-ruimte. De rasul vult zich even later met stoom, en dan met een nevelregen die de pakking geleidelijk van het lichaam spoelt. Na de behandeling kun je met scrubzout de resterende dode huidcellen verwijderen.

Kies voor een pakking van lavamodder, Eucalyptus, Cocos Cream of Chocolade. 

 • Eucalyptus: verkwikkende en genezende werking.
 • Cocos Cream: hydraterend en verzorgend.
 • Chocolade: afslankend en verzorgend.
 • Lavamodder: in lavamodder zitten ook algen, deze pakking zorgt ervoor dat je afvalstoffen afvoert en de huid grondig reinigt.

* Het rasulritueel is alleen te boeken in combinatie met een entree. 

* De prijs van de rasul is exclusief de entreeprijs.

€ 19,50

Lichaamspakking

Je huid wordt ingesmeerd met een pakking naar keuze met hydraterende oliën. Kies je voor een zuiverend, hydraterend of kalmerend effect?

Boek in combinatie met een scrubbehandeling om de pakking dieper in te laten werken. 

€ 35,00

Kruidenstempelmassage (25 min)

Laat je verrassen door Thaise stempels, gevuld met kruiden en plantenextracten. Werkt ontgiftend, ontstressend, exfoliërend en ontspannend.

Deze behandeling is geïnspireerd door een Thaise therapie uit de 14e eeuw. De stempels worden warm gemaakt en gebruikt op al je drukpunten. De behandeling wordt uitgevoerd door een beautyspecialiste. 

 

€ 35,00

Lichaamspeeling

Een peeling met een heerlijke dadelscrub. Voor een stralende, zachte huid.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je oude huidcellen kwijtraakt, zodat die  door je eigen lichaam vernieuwd kunnen worden. 

€ 35,00

Lichaamspeeling met Vichyshower

Een peeling met dadelscrub, voor een stralende, zachte huid. Na de peeling wordt je heerlijk afgespoeld met de horizontale Vichyshower. Pure luxe!

Deze behandeling zorgt ervoor dat je oude huidcellen kwijtraakt, zodat die  door je eigen lichaam vernieuwd kunnen worden. 

€ 45,00

Lichaamspakking met Vichyshower

Je huid wordt ingesmeerd met een pakking naar keuze met hydraterende oliën en daarna afgespoeld met de vichyshower. Blijf maar lekker liggen! 

De pakking werkt, afhankelijk van je keuze, zuiverend, hydraterend of kalmerend. Boek in combinatie met een scrubbehandeling om de pakking dieper in te laten werken. 

€ 45,00

Zwangerschapsmassage (25 min)

Maak contact met je lichaam én je kindje tijdens deze heerlijke massage, speciaal voor zwangere vrouwen.  

De zwangerschapsmassage is een speciale massage voor zwangere vrouwen. Maak contact met je lichaam én je kindje tijdens deze heerlijke massage. Verlicht lichamelijke klachten en verlicht geestelijke en emotionele spanningen. Een zwangerschapsmassage kan op elk moment tijdens de zwangerschap.

Tijdens deze massage maken we gebruik van een zwangerschapskussen, die ervoor zorgt dat je heerlijk comfortabel kunt liggen. Zodat je de spieren van je rug, nek en schouders gemakkelijk ontspan. Kom heerlijk ontspannen tijdens je zwangerschap bij Sauna Beauty Resort Devarana.

€ 37,00

Hot Stone Massage (25 min)

Verwarmde basaltstenen en heilzame essentiële oliën laten de stress vervliegen! 

Heerlijk ontspannen tijdens een hot stone massage. Tijdens dit eeuwenoude ritueel zorgen de verwarmde basaltstenen en de heilzame essentiële oliën dat de stress vervliegt!  Een hot stone massage verzacht de spieren en ontspant uw lichaam en geest. De combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat er dieper in het spierweefsel gewerkt kan worden, wat deze massage zeer effectief maakt. Een hot stone massage is voor iedereen geschikt.

€ 37,00

Sportmassage (25 min)

Wil je af van vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp? Dan raden we je deze stevige massage aan.  

Wil je af van vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp? Dan raden we je deze stevige sport massage aan.  Tijdens een sportmassage stimuleren we de doorbloeding van de spieren. Op deze manier worden de afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd en bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Sportmassages worden vaak gebruikt om blessures te voorkomen, maar ook wanneer je een blessure hebt is een sportmassage zeer geschikt. Een sportmassage is geschikt voor iedereen, dus niet alleen sporters.

Reserveer nu je sportmassage bij Sauna Beauty Resort Devarana.

€ 37,00

Ontspanningsmassage (25 min)

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Wij kneden het er voor je uit. 

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Bij Sauna Beauty Resort Devarana kneden we het er tijdens een ontspanningsmassage voor je uit. Door de zachte tot stevige knedingen worden de huid en spieren ontspannen. Dit stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren.

Kom heerlijk ontspannen en kom even los van de dagelijkse stress. Reserveer nu je ontspanningsmassage bij Sauna Beauty Resort Devarana.

€ 37,00

Hammam Reinigingsritueel (25 min)

Geef je over aan een 800 jaar oud ritueel! Een subtiele drukpuntmassage met zachte knedingen in onze prachtige hammamruimte. 

Geef je over aan een 800 jaar oud ritueel! Tijdens dit uit de Arabische wereld overgekomen reinigingsritueel geniet u van een subtiele Hammammassage met een traditionele zeepzak en scrubhandschoenen van zijde. U sluit de behandeling af met een heerlijk kopje thee.

Het hammam reinigingsritueel vindt plaats in onze prachtige hammamruimte en is een heerlijke ontspannen beleving voor lichaam en geest. Deze behandeling is geschikt voor iedereen. Reserveer nu je hammam reinigingsritueel.

€ 44,00

Zwangerschapsmassage (50 min)

Maak contact met je lichaam én je kindje tijdens deze heerlijke massage, speciaal voor zwangere vrouwen.  

We maken gebruik van een zwangerschapskussen, zodat je heerlijk comfortabel kunt liggen tijdens de massage.

€ 68,50

Hot Stone Massage (50 min)

Verwarmde basaltstenen en heilzame essentiële oliën laten de stress vervliegen! 

€ 68,50

Ontspanningsmassage (50 min)

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Wij kneden het er voor je uit. 

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Wij kneden het er voor je uit. 

€ 68,50

Sportmassage (50 min)

Wil je af van vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp? Dan raden we je deze stevige massage aan.  

€ 68,50

Voetreflex (50 min)

Je voeten zijn zó gevoelig. Ze verdienen de aandacht!  Laat ons alle drukpunten onder handen nemen. 

 

Je voeten zijn zó gevoelig. Ze verdienen de aandacht! Laat ons alle drukpunten onder handen nemen. Tijdens de voetreflex behandeling wordt druk toegepast op reflexzones op en onder de voet. Die corresponderen met de organen, spieren, gewrichten, lymfe en hormonen. Daardoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en kunnen klachten verminderen of verdwijnen.

Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Beauty Resort Devarana. Boek nu jouw voetreflex massage.

 

 

€ 70,00

Balinese Massage (50 min)

Een ritmische, stevige massage uit Bali. Met reflexologie-technieken en diepe druk op de grote spiergroepen. 

Een ritmische, stevige massage uit Bali. Met reflexologie-technieken en diepe druk op de grote spiergroepen. Tijdens een Balinese massage komen de bloedstroom en energie in uw hele lichaam in actie en herstelt u de balans tussen lichaam en geest.

Reserveer nu je Balinese massage bij Sauna Beauty Resort Devarana.

€ 75,00

Hammam Reinigingsritueel (50 min)

Geef je over aan een 800 jaar oud ritueel! Een subtiele drukpuntmassage met zachte knedingen in onze prachtige hammamruimte. 

Na een opgieting met warm water volgt een Hammammassage met een traditionele zeepzak en scrubhandschoenen van zijde.

€ 79,00

Orang Malu Massage (50 min)

Oosterse en westerse filosofieën ontmoeten elkaar in een behandeling die lichaam en geest in balans brengen.  

Oosterse en westerse filosofieën ontmoeten elkaar in een behandeling die lichaam en geest in balans brengen. De Orang Malu massage is gebaseerd op de sage van de Orang Malu, een in elkaar gedoken houten beeld van een boeddha in wording. Het beeld staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van leven.

Naast ontspannende massagrepen wordt tijdens deze massage ook gebruik gemaakt van verwarmde houten massage rollen. De massagerollen zijn verschillend van omvang waardoor zij de lijnen van het lichaam perfect kunnen volgen.

Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Beauty Resort Devarana. Boek nu jouw Orang Malu massage.

€ 80,00

Lifestyle Massage (80 min)

Een massage op maat! Combineer een sport- of ontspanningsmassage met een hoofdhuid- en voetmassage voor maximale ontspanning.

Een massage op maat! Combineer een sport- of ontspanningsmassage met een hoofdhuid- en voetmassage voor maximale ontspanning. Maximaal genieten tijdens deze 80 minuten durende massage.

Reserveer nu je Lifestyle massage bij Sauna Beauty Resort Devarana.

€ 95,00

Facefit

De Dermalogica Facefit is een korte, intensieve gezichtsbehandeling in onze Skinbar. 

Een opfrisbeurt waarbij u kennis maakt met Dermalogica en een gepersonaliseerd huidadvies krijgt.

Bij aankoop van een Dermalogica product van €50,- euro of meer wordt de Facefit ter waarde van €10,- euro in mindering gebracht.

€ 10,00

Epileren wenkbrauwen

Gun jezelf goed verzorgde wenkbrauwen. 

€ 12,50

Harsen kin

Reken af met ongewenste haartjes op de kin. 

€ 12,50

Verven wenkbrauwen

Voor mooi verzorgde, volle wenkbrauwen. 

€ 12,50

Harsen bovenlip

Reken af met ongewenste haartjes op de bovenlip. 

€ 12,50

Verven wimpers

Voor lonkende wimpers. 

€ 17,50

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze techniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken.  Uitsluitend per email te reserveren.

De oneffenheden van je huid verdwijnen doordat er een dun laagje van de opperhuid verwijderd wordt. Niet alleen worden oneffenheden zoals rimpeltjes, acne en littekens daardoor minder zichtbaar, microdermabrasie werkt ook stimulerend en gaat het verouderingsproces tegen. Deze behandeling wordt alleen gegeven in combinatie met de Pro Skin 30 of Pro Skin 60. 

Deze behandeling kan niet geboekt worden in combinatie met een saunabezoek.

Een afspraak maken? Stuur een mail naar: beauty@devarana.nl.

 

€ 30,00

ProSkin (30 min)

Met ProSkin geven we jouw huid de juiste aandacht. We richten ons op specifieke verbeterpunten in je gezicht en pakken die aan.

De 30 minuten durende basisbehandeling begint met een professionele dubbele reinigingsmethode en het polijsten van de huid met een exfoliant die dode cellen verwijdert. Daarna spitsen we de behandeling toe op jouw huidconditie.

Iedere behandeling wordt afgesloten met een passend masker en huidverzorging. 

€ 35,00

Bindweefselmassage

Een diepe, intensieve behandeling van 25 minuten waar stevige rol en knijptechnieken worden toegepast. Zorgt voor een stevigere, elastische huid.

€ 35,00

ProSkin (60 min)

Met ProSkin geven we jouw huid de juiste aandacht. We richten ons op specifieke verbeterpunten in je gezicht en pakken die aan.

De 30 minuten durende basisbehandeling begint met een professionele dubbele reinigingsmethode en het polijsten van de huid met een exfoliant die dode cellen verwijdert. Daarna spitsen we de behandeling toe op jouw huidconditie.

Kies voor de ProSkin 60 om ook alle onzuiverheden aan te pakken en jezelf te trakteren op een facial en een heerlijke ontspannende massage van het gelaat.  

Iedere behandeling wordt afgesloten met een passend masker en huidverzorging. 

€ 65,00

Deep Tissue Treatment

Een echte Anti-Age behandeling van 60 minuten met direct zichtbaar resultaat dankzij vitamines en hydroxyzuren. 

 

Deze bindweefselbehandeling zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd met kneedbewegingen in het gezicht. Daardoor wordt de huid aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. 

€ 75,00

Touch Up behandeling voor je handen

Laat je vingernagels bijwerken door de expert. 

 

 • Swiss Guard
 • Nagels in model vijlen
 • Avoplex nagelriemen
 • Handlotion
 • Lakken
€ 30,00

Relaxing Manicure (exlusief nagels lakken)

Een manicure-deluxe! Voor handen die als nieuw voelen.

 • Swiss Guard
 • Nagels in model vijlen
 • Nagels polijsten 
 • Skin Renewal scrub
 • Effervesent soak
 • Exfoliating nagelriemen
 • Avoplex nagelriemen
 • Handmassage

(nagels lakken niet inbegrepen)

€ 35,00

Voetverzorging (25 min)

Een pedicure-deluxe! Voor voeten die als nieuw voelen.

 • Voetenbad met soak Pyrifyning
 • Scrubben van de voeten
 • Verzorging van de nagels
 • Voetmassage

 

€ 37,50

Relaxing Manicure (inclusief nagels lakken)

Een manicure-deluxe! Voor handen die als nieuw voelen.

 • Swiss Guard
 • Nagels in model vijlen
 • Nagels polijsten 
 • Skin Renewal scrub
 • Effervesent soak
 • Exfoliating nagelriemen
 • Avoplex nagelriemen
 • Handmassage
 • Nagels lakken

 

€ 42,50

Voetverzorging (50 min)

Een pedicure-deluxe! Voor voeten die als nieuw voelen.

 • Voetenbad met soak Pyrifyning
 • Scrubben van de voeten
 • Verzorging van de nagels
 • Voetmassage
€ 60,00

Kuur Deep Tissue Zilver

Een exclusieve, vierdaagse, huidverjongende behandeling voor het gezicht. Uitsluitend per email te reserveren. 

Deze kuur bestaat uit:
2x  Deep Tissue Treatment (60 min) 
Een gezichtsbehandeling die huid reinigt met vitamines en hydroxyzuren. We maken hierbij gebruik van Dermalogica AGE SMART producten,  gericht op anti-aging.
2x  Bindweefselmassage (25 min)
Een diepe, intensieve behandeling die met stevige rol en knijptechnieken werkt op het onderliggende bindweefsel. De doorbloeding wordt sterk gestimuleerd en extra collageen wordt aangemaakt, wat zorgt voor een stevigere huid. Tevens heeft deze behandeling een gunstig effect op mastcellen (die hyaluronzuur aanmaken) en wordt de aanmaak van elastinevezels bevorderd, waardoor de huid niet verslapt. 

Een afspraak maken? Stuur een email naar beauty@devarana.nl

€ 200,00

Kuur Deep Tissue Goud

Een exclusieve, zesdaagse, huidverjongende behandeling voor het gezicht. Uitsluitend per email te reserveren. 

Deze kuur bestaat uit:

2x  Deep Tissue Treatment (60 min) 
Een gezichtsbehandeling die huid reinigt met vitamines en hydroxyzuren. We maken hierbij gebruik van Dermalogica AGE SMART producten,  gericht op anti-aging.

4x  Bindweefselmassage (25 min)
Een diepe, intensieve behandeling die met stevige rol en knijptechnieken werkt op het onderliggende bindweefsel. De doorbloeding wordt sterk gestimuleerd en extra collageen wordt aangemaakt, wat zorgt voor een stevigere huid. Tevens heeft deze behandeling een gunstig effect op mastcellen (die hyaluronzuur aanmaken) en wordt de aanmaak van elastinevezels bevorderd, waardoor de huid niet verslapt. 

Een afspraak maken? Stuur een email naar beauty@devarana.nl

€ 255,00