Dompel je onder in luxe en droom weg Kom heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

Vul jouw heerlijke dag bij sauna Devarana aan met een heerlijke massage. Kies voor ontspanning of juist voor een intensieve massage. Ook kan je kiezen uit één van onze bijzondere massages, zoals een hammam of een Balinese massage. Naar wens kiest u bij verschillende massages uit een sessie van 25 minuten of één van 50 minuten.

Door de ruime openingstijden bepaal je zelf wanneer je wilt komen genieten. Sauna Beauty Resort Devarana is zeven dagen per week vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur geopend. En op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.30 uur.

Klik op een massage voor meer informatie.

Zwangerschapsmassage (25 of 50 min)

De zwangerschapsmassage is een speciale massage voor zwangere vrouwen. Maak contact met je lichaam én je kindje tijdens deze heerlijke massage.  

De zwangerschapsmassage is een speciale massage voor zwangere vrouwen. Maak contact met je lichaam én je kindje tijdens deze heerlijke massage. Verlicht lichamelijke klachten en verlicht geestelijke en emotionele spanningen. Een zwangerschapsmassage kan op elk moment tijdens de zwangerschap.

Tijdens deze massage maken we gebruik van een zwangerschapskussen, die ervoor zorgt dat je heerlijk comfortabel kunt liggen. Zodat je de spieren van je rug, nek en schouders gemakkelijk ontspan. Kom heerlijk ontspannen tijdens je zwangerschap bij Sauna Beauty Resort Devarana.

vanaf € 37,00

Hot Stone Massage (25 min)

Heerlijk ontspannen tijdens een hot stone massage. Tijdens dit eeuwenoude ritueel zorgen de verwarmde basaltstenen en de heilzame essentiële oliën dat de stress vervliegt!

Heerlijk ontspannen tijdens een hot stone massage. Tijdens dit eeuwenoude ritueel zorgen de verwarmde basaltstenen en de heilzame essentiële oliën dat de stress vervliegt!  Een hot stone massage verzacht de spieren en ontspant uw lichaam en geest. De combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat er dieper in het spierweefsel gewerkt kan worden, wat deze massage zeer effectief maakt. Een hot stone massage is voor iedereen geschikt.

€ 37,00

Sportmassage

Wil je af van vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp? Tijdens een sportmassage stimuleren we de doorbloeding van de spieren.

Wil je af van vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp? Dan raden we je deze stevige sportmassage aan. Tijdens een sportmassage stimuleren we de doorbloeding van de spieren. Op deze manier worden de afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd en bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Sportmassages worden vaak gebruikt om blessures te voorkomen, maar ook wanneer je een blessure hebt is een sportmassage zeer geschikt. Een sportmassage is geschikt voor iedereen, dus niet alleen sporters.

Reserveer nu je sportmassage bij Sauna Beauty Resort Devarana.

vanaf € 37,00

Ontspanningsmassage (25 min)

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Bij sauna Devarana kneden we het er tijdens een ontspanningsmassage voor je uit.

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Bij sauna Devarana kneden we het er tijdens een ontspanningsmassage voor je uit. Door de zachte tot stevige knedingen worden de huid en spieren ontspannen. Dit stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren.

Kom heerlijk ontspannen en kom even los van de dagelijkse stress. Reserveer nu je ontspanningsmassage bij sauna Devarana.

€ 37,00

Hammam Reinigingsritueel (25 min)

Geef je over aan een 800 jaar oud ritueel! Geniet in onze prachtige hammam ruimte van een subtiele drukpuntmassage met zachte knedingen.

Geef je over aan een 800 jaar oud ritueel! Tijdens dit uit de Arabische wereld overgekomen reinigingsritueel geniet u van een subtiele Hammam massage met een traditionele zeepzak en scrubhandschoenen van zijde. U sluit de behandeling af met een heerlijk kopje thee.

Het hammam reinigingsritueel vindt plaats in onze prachtige hammam ruimte en is een heerlijke ontspannen beleving voor lichaam en geest. Deze behandeling is geschikt voor iedereen. Reserveer nu je hammam reinigingsritueel.

€ 44,00

Hot Stone Massage (50 min)

Verwarmde basaltstenen en heilzame essentiële oliën laten de stress vervliegen! 

€ 68,50

Ontspanningsmassage (50 min)

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Wij kneden het er voor je uit. 

Spanning zit meestal in je rug, nek en schouders. Wij kneden het er voor je uit. 

€ 68,50

Voetreflex (50 min)

Je voeten zijn zó gevoelig. Ze verdienen de aandacht!  Laat ons tijdens een voetreflex massage alle drukpunten onder handen nemen. 

 

Je voeten zijn zó gevoelig. Ze verdienen de aandacht! Laat ons tijdens een voetreflex massage alle drukpunten onder handen nemen. Tijdens de voetreflex behandeling wordt druk toegepast op reflexzones op en onder de voet. Die zones corresponderen met de organen, spieren, gewrichten, lymfe en hormonen. Daardoor wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en kunnen klachten verminderen of verdwijnen.

Kom heerlijk ontspannen bij sauna Devarana. Boek nu jouw voetreflex massage.

 

 

€ 70,00

Balinese Massage (50 min)

Een ritmische, stevige massage uit Bali. Met reflexologie-technieken en diepe druk op de grote spiergroepen.

€ 75,00

Hammam Reinigingsritueel (50 min)

Geef je over aan een 800 jaar oud ritueel! Een subtiele drukpuntmassage met zachte knedingen in onze prachtige hammamruimte. 

Na een opgieting met warm water volgt een Hammammassage met een traditionele zeepzak en scrubhandschoenen van zijde.

€ 79,00

Orang Malu Massage (50 min)

Oosterse en westerse filosofieën ontmoeten elkaar in een massage die lichaam en geest in balans brengen.  

Oosterse en westerse filosofieën ontmoeten elkaar in een massage die lichaam en geest in balans brengen. De Orang Malu massage is gebaseerd op de sage van de Orang Malu, een in elkaar gedoken houten beeld van een boeddha in wording. Het beeld staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van leven.

Naast ontspannende massagrepen wordt tijdens deze massage ook gebruik gemaakt van verwarmde houten massage rollen. De massagerollen zijn verschillend van omvang waardoor zij de lijnen van het lichaam perfect kunnen volgen.

Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Beauty Resort Devarana. Boek nu jouw Orang Malu massage.

€ 80,00

Lifestyle Massage (80 min)

Een massage op maat! Combineer een sport- of ontspanningsmassage met een hoofdhuid- en voetmassage voor maximale ontspanning.

Een massage op maat! Combineer een sport- of ontspanningsmassage met een hoofdhuid- en voetmassage voor maximale ontspanning. Maximaal genieten tijdens deze 80 minuten durende massage.

Reserveer nu je Lifestyle massage bij sauna Devarana.

€ 95,00