Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Sauna cadeaubon van Devarana

Geef met de sauna cadeaubon van Devarana een heerlijk dagje wellness cadeau. Verwen je geliefde, een goede vriend(in) of een dierbaar familielid. Je hebt de keuze uit sauna cadeaubonnen voor één of twee personen. Een cadeaubon geeft een dag lang toegang tot alle sauna's en faciliteiten en opgietsessies, voor doordeweeks of in het weekend. 

Je kunt ook zelf de waarde van de cadeaubon bepalen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk met meerdere een dagje Devarana cadeau te doen, maar ook is het op deze manier mogelijk de dag aan te vullen met één of meerdere behandelingen. Bij online reserveren is het mogelijk meerdere saunabonnen tegelijkertijd in te leveren. 

Bestel je sauna cadeaubon online

Een cadeaubon van sauna Devarana kan zowel per post als per e-mail worden verstuurd.

  • Kies de gewenste saunabon
  • Kies eventueel de waarden van de bon
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Kies ervoor om de bon per post of direct per email te versturen.
  • Vul de gegevens van de ontvanger in
  • Druk op bestellen

Onze sauna cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar bij de receptie.

Cadeaubon voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 1 persoon. Te besteden tijdens een bezoek op vrijdag, zaterdag of zondag.

Cadeaubon voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 1 persoon. Te besteden tijdens een bezoek op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

Cadeaubon voor 2 personen

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 2 personen. Te besteden tijdens een bezoek op vrijdag, zaterdag of zondag.

Cadeaubon voor 2 personen

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 2 personen. Te besteden tijdens een bezoek op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

Kies je bedrag

Bepaal zelf hoeveel je besteedt aan je sauna cadeaubon.