Dompel je onder in luxe en droom weg Kom bij Sauna Devarana heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

De sauna cadeaubon van Devarana

Iemand verassen? Geef met de sauna cadeaubon van Devarana een heerlijk dagje wellness cadeau. Verwen je geliefde, een goede vriend(in) of een dierbaar familielid. Je hebt de keuze uit sauna cadeaubonnen voor één of twee personen. Een bon geeft een dag lang toegang tot alle sauna's en faciliteiten en opgietsessies, voor doordeweeks of in het weekend. 

Je kunt ook zelf de waarde van de sauna bon bepalen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk met meerdere een dagje Devarana cadeau te doen, maar ook is het op deze manier mogelijk de dag aan te vullen met één of meerdere behandelingen. Bij online reserveren is het mogelijk meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd in te leveren. 

Bestel je sauna cadeaubon online

Een cadeaubon kan zowel per post als per e-mail worden verstuurd.

  • Kies de gewenste cadeaubon
  • Kies eventueel de waarden van de bon
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Kies ervoor om de bon per post of direct per email te versturen.
  • Vul de gegevens van de ontvanger in
  • Druk op bestellen

Onze cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar bij de receptie. 

Dagje sauna voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 1 persoon. Te besteden tijdens een bezoek op vrijdag, zaterdag of zondag.

Dagje sauna voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 1 persoon. Te besteden tijdens een bezoek op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

Dagje sauna voor 2 personen

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 2 personen. Te besteden tijdens een bezoek op vrijdag, zaterdag of zondag.

Dagje sauna voor 2 personen

Met deze sauna cadeaubon heb je een dag lang toegang tot alle saunafaciliteiten van Devarana. Saunabon voor 2 personen. Te besteden tijdens een bezoek op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

Kies je bedrag

Bepaal zelf hoeveel je besteedt aan je sauna cadeaubon.