Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Dermalogica

De producten van Dermalogica zijn gericht op huidverbetering en het creëren van een gezonde huid. De producten van Dermalogica bevatten geen minerale oliën, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen. Enkel ingrediënten die werken en goed zijn voor de huid. Tevens wordt er niet getest op dieren.

Dermalogica behandelingen

Bij alle gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van de huidverzorgingsproducten van Dermalogica. De medewerkers van Devarana krijgen meerdere keren per jaar een uitgebreide product training om zo onze gasten, de best mogelijke behandelingen en (huid) adviezen te kunnen geven.

Dermalogica voor thuis

Ook thuis genieten van de kwalitatieve producten van Dermalogica? De producten zijn verkrijgbaar bij onze receptie of via onze Dermalogica webshop.

Dermalogica heeft producten voor verschillende toepassingen, waaronder gezichtsreinigers, oogverzorging, scrubs & peelings, gezichtsmaskers, moisturizers en toners. Ga via onderstaande link naar de webshop van Dermalogica, voor het totale assortiment. De producten zijn geschikt voor een groot divers aan huidtypes.


Klik hier om naar de Dermalogica webshop te gaan