Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Wat neem je mee als je naar de sauna ga

Als je een bezoek brengt aan sauna Devarana is het handig een aantal dingen mee te nemen. Daarnaast zijn er ook een aantal dingen verplicht.

Wanneer u bij Devarana binnenkomt en bij de balie bent ingecheckt kunt u zich direct omkleden. Bij het inchecken ontvangt u van onze baliemedewerker een sleutel/armband die u kunt gebruiken voor een kluisje. Deze armband gebruikt u ook bij de bestellingen die u doet in onze eet- en drinkgelegenheden. Uw portemonnee en andere waardevolle spullen kunt u dan ook opbergen in uw kluisje. 

  • Badjas: Een badjas draag je tussen de saunagangen door en in de rustruimtes en eet- en drinkgelegenheden. Bij de receptie kunt u een heerlijke zachte badjas huren om aan te trekken. Natuurlijk kunt u ook een eigen badjas meenemen. 
  • Slippers: Het dragen van slippers is (buiten de sauna's en baden) verplicht, dit voor de hygiëne en het voorkomen van uitglijden. U kunt slippers bij ons huren of zelf meenemen. 
  • Handdoek: Natuurlijk is het belangrijk om een grote handdoek mee te nemen, waarop u in de sauna's kunt liggen. Ook deze kunt u eventueel huren bij de receptie.
  • Flesje: Daarnaast raden wij het aan een klein flesje mee te nemen om af en toe tussendoor wat water te kunnen drinken. 
  • Tijdschrift, boek of e-reader: Het gebruik van een mobiele telefoon is in onze sauna verboden. Wel kunt u een tijdschrift, boek of e-reader meenemen. Onze rustruimtes bieden een mooie locatie om helemaal weg te dromen in het verhaal.

Het dragen van badkleding is in onze sauna niet toegestaan. Deze hoeft u dan ook niet mee te nemen. Als u toch uw badkleding of ondergoed aanhoudt is de kans groot dat iemand van het personeel u daarop aanspreekt en u deze alsnog uit moet trekken.

Bekijk onze sauna en wellness faciliteiten