Dompel je onder in luxe en droom weg Kom bij Sauna Devarana heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

Wat neem je mee als je een dagje naar de sauna ga

Als je een bezoek brengt aan sauna Devarana is het handig een aantal dingen mee te nemen. Daarnaast zijn er ook een aantal dingen verplicht.

Wanneer je bij Devarana binnenkomt en bent ingecheckt kan je je direct omkleden. Bij het inchecken ontvang je een sleutel/armband die je kan gebruiken voor een kluisje. Deze armband gebruik je ook bij de bestellingen die je doet in onze eet- en drinkgelegenheden. Je portemonnee en andere waardevolle spullen kan je dan opbergen in je kluisje. 

  • Badjas: Bij de receptie kan je een heerlijke zachte badjas huren om aan te trekken. Natuurlijk kan je ook een eigen badjas meenemen als je dat fijner vindt. 
  • Slippers: Slippers zijn verplicht, dit voor de hygiëne en het uitglijden. Je kunt deze bij ons huren of zelf meenemen. 
  • Handdoek: Natuurlijk is het belangrijk om een grote handdoek mee te nemen, waarop je in de sauna's kan liggen. Ook deze kan je eventueel huren bij de receptie.
  • Flesje: Daarnaast raden wij het aan een klein flesje mee te nemen om af en toe tussendoor wat water te kunnen drinken.
  • Boek of e-reader: Het gebruik van een mobiele telefoon is in onze sauna verboden. Wel kan je een boek of e-reader meenemen. Onze rustruimtes bieden een mooie locatie om helemaal weg te dromen in het verhaal.

Tijdens je bezoek aan sauna Devarana heb je geen badkleding aan. Deze hoef je dan ook niet mee te nemen. Als je toch je badkleding of ondergoed aanhoudt is de kans groot dat iemand van het personeel je daarop aanspreekt en je deze alsnog uit moet trekken.

Lees meer over onze sauna's

Afrikaanse Rustruimte