Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Sauna Brabant

Boek een heerlijk dagje sauna in Brabant bij Devarana. Wij zijn de grootste sauna van Brabant en misschien wel de mooiste. Met de auto rijd je er makkelijk naartoe (en parkeer je voor de deur). Vanaf Den Bosch Centraal Station is het ongeveer 20 minuten lopen.

Onze gasten komen al jaren bij ons terug, omdat we volgens hen de beste sauna van Brabant zijn. Benieuwd hoe dat komt? Je geniet een dag lang van maar liefst 14 heerlijke sauna’s, van onze baden en douches en van de ontspannen rustruimtes

We laten bewust maar een beperkt aantal gasten per dag toe, zodat je bij ons overal geniet van de rust en ruimte. In ons fijne restaurant geniet je bovendien van een hapje en een drankje. Bekijk onze sfeervideo, en overtuig jezelf. 

Reserveer jouw tickets voor onze sauna in Brabant

Geniet van heerlijke behandelingen

Zoek je in Brabant naar een sauna om je heel de dag te laten verwennen? Bij ons combineer je het saunabezoek met allerlei heerlijke behandelingen. Wat dacht je van:

 • Massages (Hot Stone, ontspanning, sport, etc.)
 • Gezichtsbehandelingen
 • Lichaamsbehandelingen 

Als je zoekt naar de grootste sauna van Brabant of de mooiste sauna van Brabant nodigen we je graag eens bij ons uit. Kom zelf ervaren wat onze gasten al jarenlang zo waarderen. Zij boeken een dagje sauna en laten zich lekker verwennen. Omdat er niets moet, maar allerlei faciliteiten zijn om heerlijk te ontspannen. 

Sauna in Den Bosch

Je vindt onze sauna in Den Bosch, dus gelegen in Noord-Brabant. We zijn uitstekend bereikbaar  vanuit bijvoorbeeld Breda, Tilburg, Eindhoven en de rest van Nederland. Dus zoek je een fijne sauna in de provincie Brabant? Reserveer online je tickets en kom bij ons een dag lang genieten van alle ontspanning die je zoekt. Verrijk je bezoek met onze arrangementen en behandelingen. Of geniet van een hapje, een drankje, de lunch of een diner in ons restaurant.

We zijn groot genoeg om een dag lang te genieten van de verschillende sauna’s, de baden en de andere faciliteiten. Dus denk je aan een dagje uit met vriendinnen, vrienden of familie? Of zoek je een leuk cadeau om de ander mee te verrassen? Reserveer online je tickets of bestel onze cadeaubon. Een dagje sauna in Den Bosch is het perfecte cadeau, om de ander mee te verrassen en verwennen. 

14 sauna’s om van te genieten

Als je zoekt naar de grootste of de mooiste sauna in Brabant ben je natuurlijk benieuwd naar onze faciliteiten. Met maar liefst 14 verschillende sauna’s valt er van alles te ontdekken. Bovendien vind je bij ons voor ieder wat wils, dus is ook jouw favoriete sauna beschikbaar. Houd je bijvoorbeeld van opgietsessies en een heerlijk geurende sauna? Ontdek dan de Aufguss Kelo-sauna bij ons in Brabant. Of geniet van de Finse Kelo etagesauna, waar je hoger of lager kunt gaan zitten.

Andere populaire sauna’s zijn bijvoorbeeld de filmsauna en de twee infraroodsauna’s, net als de Koi Panoramasauna waar je geniet van reusachtige koikarpers. Met een zoutsauna, de kruidentempel en bijvoorbeeld de half verzonken Maa Sauna valt er ook daarnaast van alles te ontdekken. Bij ons boek je een dagje sauna in Brabant om je volledig te laten verwennen. Wij zorgen ervoor dat het op die dag aan niets hoeft te ontbreken. 

Geniet van Brabant en onze sauna

Zoek je naar andere leuke plekken in Brabant om jouw bezoek aan onze sauna mee te combineren? Het centrum van Den Bosch is waarschijnlijk de beste plek om te winkelen, wat te drinken en lekker te gaan eten. Bovendien vind je er de Sint Janskathedraal, het Noord-Brabants Museum en kun je een tocht maken over de Binnendieze. Dus denk je aan een weekendje Brabant met een bezoek aan onze sauna? Wat een goed idee!

Bij onze sauna in Noord Brabant geniet je namelijk van vijfduizend vierkante meter vol verbeelding. Trek daar minimaal een dag voor uit. Onze sauna is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je. Onze gasten blijven het liefst de hele dag. Ze combineren de 14 verschillende sauna’s met bijvoorbeeld een Hamman reinigingsritueel of een van de andere behandelingen. Ontdek ook de arrangementen die je kunt boeken, om er een heerlijke dag van te maken. 

Veelgestelde vragen over onze sauna in Brabant

 • Waar ligt jullie sauna in Brabant?

  Je vindt onze sauna in Brabant in Den Bosch. We zijn met de auto goed bereikbaar, bijvoorbeeld vanuit Tilburg, Eindhoven en Breda. Bovendien parkeer je gewoon voor de deur, dus dat is wel zo makkelijk. Vanaf treinstation Den Bosch Centraal is het ongeveer 20 minuten lopen.
 • Wat is de mooiste sauna van Brabant?

  Of we de mooiste sauna van Brabant zijn mag je natuurlijk zelf beoordelen. Wij doen in ieder geval hard ons best. Bovendien laten we per dag maar een beperkt aantal bezoekers toe, zodat je in alle rust en met alle ruimte van de sauna’s geniet. Benieuwd hoe mooi het bij ons is? Bekijk de sfeervideo
 • Wat is de grootste sauna van Brabant?

  Zelfs als we niet de grootste zouden zijn valt er ontzettend veel te ontdekken. Bij Devarana vind je maar liefst vijfduizend vierkante meter vol verbeelding en verwondering. We hebben 14 sauna’s en allerlei andere faciliteiten. Een dagje sauna in Brabant staat bij ons gelijk aan heerlijk ontspannen en verwend worden. 
 • Welke andere faciliteiten zijn er?
  
Naast de sauna geniet je van bijvoorbeeld de massages en andere behandelingen. Bovendien stap je in een kruidenbad of onze andere baden, waardoor er van alles te beleven valt. Boek jouw dagje Brabant en bezoek onze sauna, om je helemaal in de watten te laten leggen. 
 • Hoe kan ik tickets reserveren?
  
Je kunt eenvoudig online tickets reserveren voor onze sauna in Brabant. Reserveer op tijd, omdat we maar een beperkt aantal gasten per dag toelaten. Zo zorgen we ervoor dat je in alle rust geniet, met alle ruimte in iedere sauna.