Layer 1
Dompel je onder in luxe en droom weg Kom bij Sauna Devarana heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

Sauna in Brabant

Op zoek naar een sauna in Brabant? Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Devarana. Sauna Devarana is gevestigd in de hoofdstad van Noord Brabant, de gezellige stad Den Bosch. Makkelijk bereikbaar met de auto en ongeveer 20 minuten lopen vanaf Den Bosch CS.

Bij Devarana kunt u kiezen uit verschillende sauna’s met elk hun eigen eigenschappen. Daarnaast heeft Devarana ook verschillende baden, douches en rustruimtes. Tussendoor een hapje of drankje, ook daarvoor bent u bij Devarana aan het juiste adres. 

Bij deze prachtige sauna in het noorden van Noord Brabant kan je ook genieten van een ruim aanbod aan behandelingen, waaronder:

  • massages
  • gezichtsbehandelingen
  • lichaamsbehandelingen 
  • handen- en voetmassages

Combineer een dagje sauna met een bezoek aan Den Bosch (Brabant).

In het centrum van Den Bosch vindt u een ruim aanbod aan winkels, cafés en eetgelegenheden. Daarnaast kunt u in Den Bosch ook terecht voor verschillende culturele uitstapjes. 

  • Sint Janskathedraal: Deze magistrale kerk, gebouwd tussen 1370 en 1529, heeft een toren die deels nog uit de 13e eeuw dateert en is de trots van de stad. De Sint Janskathedraal is gebouwd in Brabantse gotiek en straalt de welvaart uit van Den Bosch in de late middeleeuwen. 
  • Het Noord-Brabants Museum: Het Noord-Brabants Museum presenteert kunst, cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant aan iedereen. Het museum is bij uitstek dé plaats waar waardevolle kennis en roerend cultureel erfgoed van Brabant wordt bewaard en tentoongesteld. 
  • Een tocht over de binnendieze (van april t/m oktober): Deze tocht laat u alle facetten van de boeiende Binnendieze zien. Varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch.