Layer 1
Dompel je onder in luxe en droom weg Kom bij Sauna Devarana heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer

Geachte Gast,

Vanwege de nieuwe maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld, zijn wij verplicht vanaf zaterdag 25 september 2021 met een Coronatoegangsbewijs te werken.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf zaterdag 25 september krijgt u toegang tot de sauna met een Coronatoegangsbewijs. Er is overleg met de overheidsinstanties geweest en wij volgen hierin hun advies. Met name omdat wij een gecombineerd bedrijf zijn waarbij onze sauna- ,wellness- en horecafaciliteiten samen gaan.

Wat heeft u nodig?

 1.        U dient in het bezit te zijn van een geldige Corona vaccinatiebewijs (in NL is een vaccinatie meestal     geldig van 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd) of-

2.      Negatieve test uitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit of-

3.      Bewijs van Herstel. Wanneer u Corona heeft gehad, kunt u een bewijs krijgen van uw huisarts. Deze wordt afgegeven 11 dagen nadat u positief op Corona bent getest en is maximaal 180 dagen geldig. 

Bij het inchecken zal deze controle plaatsvinden d.m.v. het scannen van uw Corona Check-App en het laten zien van een geldig ID (paspoort, rijbewijs of Identiteitskaart).

Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR code via de Coronacheck app of op papier via https://coronacheck.nl/.nl. Zonder geldige QR code mogen wij u helaas geen toegang verlenen.

Waar dient u nog meer rekening mee te houden?

Om u een zo fijn mogelijke en veilige beleving te geven, is het nodig om met de onderstaande punten rekening te houden:

Vooraf reserveren van uw saunabezoek

Het vooraf reserveren van uw saunabezoek blijft verplicht. Houd u ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd. Dit geldt ook voor badenkaarthouders.

Reservering voor het diner

U kunt vrij plaats nemen in onze horecagelegenheden voor een drankje, hapje of een heerlijke lunch. Voor het diner is het reserveren van een tafel nog steeds noodzakelijk.

Geef elkaar de ruimte

De overheid heeft de anderhalve meter maatregelen per 25 september opgeheven. Maar, wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heeft u als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. U houd een gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte.

Overige informatie

Sauna Devarana is 7 dagen per week van 11.00 tot 22.00 uur geopend. 

Al onze saunafaciliteiten, de massage afdeling, restaurants, zonneweide en terras staan tot uw beschikking. Ook worden er weer opgietingen en klankschaal-sessies gehouden. Hiervoor heeft u geen toegangsmuntjes meer nodig.

Avondtarief

Het avondtarief is tijdelijk van 17.00 uur tot 22.00 uur, zodat u lekker lang kan genieten tijdens de avond van onze sauna.

Aangepaste sluitingstijden

De sauna sluit om 22.00 uur. Om 21.30 uur attenderen wij u er op, dat het verstandig is om af te gaan koelen.  

Betaling

Betaal zoveel mogelijk met pin.

Aanwijzingen en hulp tijdens je bezoek

Waar gewenst is er bewegwijzering aangebracht en wordt u nog steeds geattendeerd op de 1.5 mtr. regel, zodat u een veilig gevoel houdt tijdens uw bezoek.

Het personeel heeft vooraf duidelijke instructies gekregen om je bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen.

Hygiëne en schoonmaak

Bij binnenkomst dient u, uw handen te desinfecteren.
Was tijdens uw bezoek met regelmaat de handen en was net als normaal, na iedere sauna gang- en/of bad het lichaam met zeep. 

Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd.

Baden en sauna's

Voor onze baden en sauna's houden wij de richtlijnen en adviezen aan die vanuit het RIVM en de branchevereniging zijn opgesteld.

In al onze ruimtes is er de gewenste luchtbehandeling aanwezig.

Behandelingen

Naast uw saunabezoek, kunt u ook gebruik maken van onze behandelingen. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.

Tussen de behandelingen door, zal er meer tijd worden gereserveerd om de extra maatregelen uit te voeren. O.a. het desinfecteren van de contactpunten en het vervangen van het linnengoed.

De gebruikte materialen zullen na iedere behandeling vervangen of gedesinfecteerd worden.

Een reservering voor de sauna gemaakt, maar ik kom niet

Wanneer u besluit niet te willen komen en u reeds een reservering heeft aanbetaald, kunt u deze verplaatsen of  kiezen voor een cadeaubon. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten, dan heeft u ook de keuze, uw geld teruggestort te krijgen. Stuur een mail naar: info@saunadevarana.nl. Uiteraard hopen we u te mogen verwelkomen in ons resort voor een heerlijke ontspannende dag

Badenkaarten

De baden- en partnerkaarten zijn met de duur van de sluiting van de sauna voor u verlengd. Bij uw eerstvolgende bezoek komt de nieuwe einddatum op de nota te staan.

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen zijn bij Lifestyle Wellness Resorts 2 jaar geldig.

Heb je verder nog vragen ?

Heeft u een vraag, dan adviseren wij u om ons een mail te sturen naar; info@saunadevarana.nl. Wij geven binnen 48 uur antwoord.

Tot snel!

We kijken uit naar uw bezoek en kunnen niet wachten u een heerlijke, ontspannende dag te mogen bezorgen.

Team Sauna Devarana