Layer 1
Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Lichaamsbehandelingen

Rasul Ritueel

Een eeuwenoud Ottomaans badritueel waarbij je je insmeert met een pakking naar keuze. Revitaliseert de huid.

Elke pakking is heerlijk reinigend en verwijdert vuil uit je poriën. Ook dode huidcellen verdwijnen. De pakking wordt in een kommetje aangereikt door de rasul-medewerker. Smeer jezelf helemaal in en neem dan plaats in de verwarmde, zalig geurende rasul-ruimte. De rasul vult zich even later met stoom, en dan met een nevelregen die de pakking geleidelijk van het lichaam spoelt. Na de behandeling kun je met scrubzout de resterende dode huidcellen verwijderen.

Kies voor een pakking van lavamodder, Eucalyptus, Cocos Cream of Chocolade. 

  • Eucalyptus: verkwikkende en genezende werking.
  • Cocos Cream: hydraterend en verzorgend.
  • Chocolade: afslankend en verzorgend.
  • Lavamodder: in lavamodder zitten ook algen, deze pakking zorgt ervoor dat je afvalstoffen afvoert en de huid grondig reinigt.

* Het rasulritueel is alleen te boeken in combinatie met een entree. 

* De prijs van de rasul is exclusief de entreeprijs.

€ 19,50

Lichaamspakking

Je huid wordt ingesmeerd met een pakking naar keuze met hydraterende oliën. Kies je voor een zuiverend, hydraterend of kalmerend effect?

Boek in combinatie met een scrubbehandeling om de pakking dieper in te laten werken. 

€ 35,00

Kruidenstempelmassage (25 min)

Laat je verrassen door Thaise stempels, gevuld met kruiden en plantenextracten. Werkt ontgiftend, ontstressend, exfoliërend en ontspannend.

Deze behandeling is geïnspireerd door een Thaise therapie uit de 14e eeuw. De stempels worden warm gemaakt en gebruikt op al je drukpunten. De behandeling wordt uitgevoerd door een beautyspecialiste. 

 

€ 35,00

Lichaamspeeling

Een peeling met een heerlijke dadelscrub. Voor een stralende, zachte huid.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je oude huidcellen kwijtraakt, zodat die  door je eigen lichaam vernieuwd kunnen worden. 

€ 35,00

Lichaamspeeling met Vichyshower

Een peeling met dadelscrub, voor een stralende, zachte huid. Na de peeling wordt je heerlijk afgespoeld met de horizontale Vichyshower. Pure luxe!

Deze behandeling zorgt ervoor dat je oude huidcellen kwijtraakt, zodat die  door je eigen lichaam vernieuwd kunnen worden. 

€ 45,00

Lichaamspakking met Vichyshower

Je huid wordt ingesmeerd met een pakking naar keuze met hydraterende oliën en daarna afgespoeld met de vichyshower. Blijf maar lekker liggen! 

De pakking werkt, afhankelijk van je keuze, zuiverend, hydraterend of kalmerend. Boek in combinatie met een scrubbehandeling om de pakking dieper in te laten werken. 

€ 45,00