Horeca

Horecamedewerker (full-time)

Met 3 restaurants, 1 bar en 2 keukens biedt Devarana diversiteit op culinair gebied. Wij zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste horecamedewerker, die het een uitdaging vindt onze gasten een ontspannende en onvergetelijke dag te bezorgen. Je neemt de bestellingen op, serveert deze uit en levert ondersteunende werkzaamheden in de restaurants, lounge, terras en tuin. Horeca ervaring is een pré en daarnaast ben je bereid zowel in de weekenden als de avonden te werken. De werktijden liggen tussen 08:00 uur en 01:00 uur.


Wij vragen:
Je hebt een MBO/Havo opleiding genoten en je hebt een aantal jaar werkervaring in de horeca. Je bent servicegericht en hebt een gezonde dosis humor.

Solliciteren

Horeca

Teamleider (full-time)

Met 3 restaurants, 1 bar en 2 keukens biedt Devarana diversiteit op culinair gebied. Bij afwezigheid van de horecamanager ben je verantwoordelijk voor de algehele zaken in het aan jou toegewezen restaurant. Je functioneert als aanspreekpunt voor zowel de gasten als voor het personeel en in samenspraak met directie en management bepaal je het beleid in de horecagelegenheden van Devarana. Je werkt voor 100% mee in de horeca, zodat je feeling houdt met de gasten en weet wat er speelt bij je collega’s.


 

Wij vragen:

Je hebt ervaring in het aansturen van mensen, een MBO/Havo opleiding genoten en een aantal jaren werkervaring in de horeca. Je bent servicegericht en hebt een gezonde dosis humor.

Solliciteren

Horeca

Weekend horecamedewerker

Met 3 restaurants, 1 bar en 2 keukens biedt Devarana diversiteit op culinair gebied. We zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste horecamedewerker, die het een uitdaging vindt onze gasten een ontspannende en onvergetelijke dag te bezorgen. Je neemt de bestellingen op, serveert deze uit en levert ondersteunende werkzaamheden in de restaurants, lounge, terras en tuin. Horeca ervaring is een pré. Een weekend horeca medewerker kan 1 dienst (± 8 uur) of 2 diensten (± 15 uur) per weekend worden ingedeeld. Het weekend begint op vrijdagavond om 17:00 uur t/m zondagavond. Voor de zaterdag en zondag liggen de werktijden tussen 08:00 uur en 01:00 uur.

 

Wij vragen:

Je hebt een MBO/Havo opleiding genoten en een aantal jaar werkervaring in de horeca. Je bent servicegericht en hebt een gezonde dosis humor.

Solliciteren

Sauna Resort

Interieurverzorgster (part-time)

Sauna-Beauty-Resort Devarana heeft vele faciliteiten. In het hoofdgebouw zijn diverse baden, sauna’s, rustruimtes en diverse horecagelegenheden aanwezig. Buiten ligt een compleet saunadorp met zwembad, whirlpools en zoutbad. Tevens is er een compleet Beauty-Medispa-Resort aanwezig met 10 behandelkamers, een woonkamer en restaurant.
Het schoonhouden van deze faciliteiten is van groot belang. De werkzaamheden houden in; het schoonmaken van de vloeren, deuren, ramen, sanitair, tafels etc. van het Sauna- en Beauty-Resort.


Wij vragen:
Je bent serieus en accuraat in je werk en vindt het leuk om in een enthousiast team te werken. De werkdagen kunnen in overleg worden vastgesteld. Je kunt hierbij denken aan 2 of 3 dagen in de week maar 5 dagen of alleen op een zaterdag en/of zondag is ook mogelijk.
De werktijden zijn van 07.00 uur t/m 11.15 uur (4 uur p/d).


Solliciteren

Sauna Resort

Onderhouds medewerker (full-en parttime)

Sauna-Beauty-Resort Devarana is één van de modernste sauna resorts in Nederland, met vele technische hoogstandjes. Als onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van alle machines en installaties. Je voert preventief en regulier onderhoud uit om de continuïteit van het machinepark te waarborgen.
Wij vragen:
Je hebt brede kennis van elektronica en techniek. Je bent bij storing makkelijk bereikbaar. De werkdagen kunnen in overleg worden vastgesteld. Je kunt hierbij denken aan 2 of 3 dagen in de week maar ook 5 dagen is een mogelijkheid of één of twee dagen in het weekend. De werktijden zijn van 07.00 uur t/m 16.00 uur.


Solliciteren

Keuken

Keukenprins(es)


Je wordt opgeleid tot zelfstandig werkende kok. Het betreft 3 tot 5 diensten per week ( we zijn 7 dagen open). De werktijden zijn tussen :12.00 uur en 23.00 uur.


Wij vragen:
Kernwoorden zijn: Jong van geest- Energiek- Leergierig. Koksopleiding is niet vereist.


Solliciteren

Keuken

Zelfstandig werkende kok​

Koken is je vak maar ook je hobby. We zoeken een medewerker die zelfstandig gerechten bereidt volgens recepten en eigen planning. Daarnaast ben je creatief en hou je van een strakke opmaak met mooie producten. Je kan goed in een team werken en vindt het leuk elke dag weer het uiterste uit jezelf te halen.


Wij vragen:
Je hebt een afgerond diploma voor zelfstandig werkend kok, gedegen kennis van HACCP en min. 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.


Solliciteren