Nederlands Kampioenschap Aufguss Finale

Geachte gast,

Bijna is het zover, de NK saunameesters finale vindt plaats zaterdag 26 mei 2018 bij Sauna- & Beautyresort Devarana.

Zes saunameesters strijden voor de eretitel “Meester van de handdoek 2018”. Na 46 opgietsessies van saunameesters uit alle windstreken van Nederland, die allen door een vak- en een publieksjury zijn bekeken, bleven de zes beste over.

Zij hebben tijdens de wedstrijdsessies van vijftien minuten laten zien dat zij de technieken om de warmte en de geuren in de saunacabine te verspreiden het beste beheersen. Zij hebben de vakjury, de publieksjury en de gasten tot dan toe, de aangenaamste ervaring in de saunacabine bezorgd.

De eerste opgieting vindt plaats om 12:00 uur en de laatste om 18:15 uur.
Wie mag de titel “Meester van de handdoek 2018” mee naar huis nemen?

Hoe kunt u deelnemen aan een opgietsessie?
Bij het inchecken aan de sauna receptie ontvangt u twee muntjes van verschillende kleuren. Direct na de opening van de sauna kunnen gasten door inlevering van 1 muntje, 1 kaartje per persoon ophalen in de vogelserre. In de vogelserre staat een bord waarop staat vermeld: tijd van de opgieting, naam van de finialist en welke kleur bij hem/haar hoort. Aan de hand van een kleur kunt u een keuze maken welke opgieting u bij wilt wonen. Er zijn 6 finale plekken, dus 6 opgietingen. Er passen ± 80 gasten in de opgietcabine. Tot 15.00 uur is er een mogelijkheid om het 2e muntje bij de opgietcabine in te leveren. Er wordt gekeken hoe vol de cabine is en deze wordt dan aangevuld met gasten, die nog een muntje over hebben. Tevens zullen er een aantal opgietingen worden verzorgd door onze eigen opgietmeesters. Aan te raden is op tijd aanwezig te zijn in de sauna, zodat u het kaartje kunt ophalen van uw favoriete finalist.

Vol is vol!


Direct reserveren

Beleef een opgietdag

Beleef een opgietdag