Vraagbaak

Nee, sauna- & beautyresort Devarana heeft ervoor gekozen om geen deel te nemen aan acties.
Op onze website, onder de link beauty, vindt u alle beautybehandelingen die Sauna- & Beautyresort Devarana aanbiedt. Ook kunt u hier onze diverse arrangementen terug vinden. Wanneer u graag een arrangement of beautybehandeling wilt reserveren dan stuurt u een mail naar beauty@devarana.nl. In deze mail vermeldt u de gewenste behandeling of arrangement, de gewenste datum waarop u wilt reserveren en met hoeveel personen dat u komt. U ontvangt van ons een mail terug met een overzicht van uw reservering.
Sauna- & Beautyresort Devarana biedt u diverse baden- of partnerkaarten aan. Deze kaart kan bestaan uit een persoonsgeboden kaart, welke is bestemd als entree voor één persoon. Of deze kaart bestaat uit een partnerkaart, welke is bestemd als entree voor twee personen waarvan één persoon persoonsgebonden is. Met een badenkaart kunt u met één persoon 10 maal ons sauna- & beautyresort bezoeken. Met een partnerkaart kunt u bijvoorbeeld vijf maal met twee personen ons sauna- & beautyresort bezoeken. Wanneer u een baden- of partnerkaart bezit hoeft u niet meer te reserveren voor de sauna. Alle baden- of partnerkaarten zijn één jaar geldig. Ingaande op de dag van uitgifte.
Bij Sauna- & Beautyresort Devarana is het verplicht om een badjas te dragen, met uitzondering voor de daarvoor bestemde ruimten. U kunt bij ons een badjas huren, maar u kunt uiteraard ook uw eigen badjas meebrengen.
Sauna- & Beautyresort Devarana heeft geen speciale badkledingdag of damesdag. (Dinsdag en donderdag zijn de rustige dagen zodat u toch kunt genieten op één van deze dagen. Tijdens de schoolvakanties is het deze dagen ook drukker).
Doen jullie mee aan acties?
Nee, Sauna- & Beautyresort Devarana heeft ervoor gekozen om geen duo-behandelingen aan te bieden om zo de rust tijdens de behandelingen te kunnen waarborgen.
Op onze website, onder de link beauty, vindt u alle beautybehandelingen die Sauna- & Beautyresort Dvarana aanbiedt. Wanneer u graag een arrangement of beautybehandeling wilt reserveren dan stuurt u een mail naar beauty@devarana.nl. In deze mail vermeldt u de gewenste behandeling of arrangement, de gewenste datum waarop u wilt reserveren en met hoeveel personen dat u komt. U ontvangt van ons een mail terug met een overzicht van uw reservering.
Wanneer u zeker wilt zijn van uw behandelingen, dan raden wij aan om de behandeling vooraf te reserveren. Weet u nog niet zeker of u een behandeling wilt ondergaan, of u weet nog niet welke, dan kunt u ook bij aankomst (indien beschikbaar) een behandeling reserveren.
Komt u met meerdere personen dan doen wij onze uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. Wij kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen.
Sauna- & Beautyresort Devarana heeft diverse massages in haar aanbod. Voor uitgebreide informatie omtrent de diversiteit van de massages verwijzen wij u naar de website. Een massage of hammam is alleen te reserveren in combinatie met een saunabezoek.
Beeldjes mollige dames
Deze ‘Mollige dames’ zijn gekocht op het eiland Koh Samui (Thailand). De kunstgalerie verkoopt deze yoga dames.
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Op zoek naar een origineel cadeau, de cadeaubonnen van Sauna Devarana zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. U kunt ze nu snel, online bestellen. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waarden en kunnen per email of post aan u of een ander verzonden worden. Bij email verzending kunt u de cadeaubon vandaag nog cadeau geven. Wilt u de cadeaubon per post ontvangen, hou dan rekening met drie werkdagen voor verzending. De cadeaubonnen zijn na afgifte 1 jaar geldig. U kunt uw cadeaubon(nen) hier online bestellen. Natuurlijk kunt u, tijdens openingstijden, ook cadeaubonnen verkrijgen bij de receptie. Lees hier dit artikel.
Alle camera’s in de ruimtes waar ontklede mensen aanwezig zijn of zich kunnen bevinden, zoals de natte ruimte, kleedkamers etc.  zijn reeds begin 2016 fysiek ontkoppeld. De camera’s hangen er nog wel maar zijn niet meer aangesloten (dus dummy’s). Dit betekent dat het bekijken van de beelden dan ook niet mogelijk is. Daar de privacy wetgeving is veranderd, is er in 2016 in overleg en samenspraak met de Autoriteit Persoonsgegevens bovenstaand besluit genomen.
 
De camera’s in de ruimtes waar onze gasten gekleed rond lopen of zitten, zijn wel aangesloten, maar daar worden geen beelden van opgenomen. Wel is er een mogelijkheid van meekijken. Dit doen we om de rust en veiligheid in het resort te waarborgen.
Het is niet toegestaan om zelfmeegebrachte consumpties te nuttigen tijdens uw bezoek aan Sauna- & Beautyresort Devarana.
U kunt met uw creditcard betalen bij Sauna- & Beautyresort Devarana, met uitzondering van American Express.
Bij beautyarrangementen kan er een dagdeel gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van de beauty huiskamer. Wat houdt een dagdeel precies in?.
Een dagdeel heeft een duur van vier uur. Dit betekent dat u vier uur lang gebruik kunt maken van de faciliteiten van de beauty huiskamer.
Sauna- & Beautyresort Devarana heeft geen speciale badkledingdag of damesdag. (Dinsdag en donderdag zijn de rustige dagen zodat u toch kunt genieten op één van deze dagen. Tijdens de schoolvakanties is het deze dagen ook drukker).
Wij beschikken over diverse soorten eetgelegenheden voor een uitgebreide lunch, een culinair hapje of om op uw gemak heerlijk te kunnen dineren. Onze diverse restaurants zijn geopend al naar gelang van drukte, maar uiteraard is er altijd een restaurant open. Wilt u alvast reserveren voor het diner in ons restaurant? U kunt daarvoor een mail sturen naar beauty@devarana.nl.
Ja, onze openingstijden zijn: 24 december van 11.00 uur tot 22.00 uur. 25 december van 11.00 uur tot 23.00 uur. 26 december van 11.00 uur tot 23.00 uur. 31 december van 11.00 uur tot 18.00 uur. 1 januari de gehele dag gesloten.
Sauna- & Beautyresort Devarana beschikt over enkele glutenvrije gerechten. U dient er echter wel rekening mee te houden dat uw keus op de menukaart beperkt is.
Om de rust en ontspanning voor gasten te kunnen garanderen accepteren wij slechts groepen tot maximaal 4 personen. Onze horecagelegenheden en rustruimten zijn zo ingericht dat zij slechts plaats bieden voor groepen van maximaal 4 personen. Wij hanteren deze huisregel strikt omdat wij een luxe en rustige atmosfeer willen bieden voor al onze gasten.
Bij Sauna- & Beautyresort Devarana is het mogelijk om (bad-) handdoeken te huren.
Nee, Sauna- & Beautyresort Devarana biedt geen arrangementen aan met een hotelovernachting. Wanneer u van plan bent om een hotelovernachting te boeken in combinatie van een saunabezoek aan ons resort, dan adviseren wij het NH hotel in Waalwijk. Dit is op slechts 20/25 minuten afstand van Sauna- & Beautyresort Devarana.
Nee, Sauna & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna- & Beautyresort Devarana heeft een zonnebankruimte beschikbaar waar u tijdens uw bezoek kunt kolven. De voeding kan in de koeling worden bewaard.
Nee, Sauna- & Beautyresort Devarana accepteert geen van de bovenstaande cadeaubonnen. Wij accepteren alleen onze eigen cadeaubonnen.
De minimum leeftijd om het resort te mogen bezoeken is vanaf 16 jaar.
Mobiele telefoons en andere elektronische apparatuur zijn niet toegestaan in ons Sauna- & Beautyresort in verband met de privacy voor andere gasten.
Openbaar vervoer
Ja, Sauna - & Beautyresort is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanaf treinstation s’Hertogenbosch centraal. U kunt vanaf hier kiezen voor meerdere buslijnen waarbij u kunt uitstappen op de halte ‘helftheuvelpassage’. Vanaf deze halte is het nog slechts twee minuten lopen naar ons Sauna- & Beautyresort. De volgende buslijnen kunt u nemen: 61, 62, 64, 136, 137.
Opgietingen / Aufguß
Bij Sauna- & Beautyresort Devarana worden er dagelijks opgietingen verzorgd door onze opgietmeesters. De tijdstippen waarop de opgietingen worden verzorgd kunnen per dag wisselen.
Wanneer u PC tablet/ E-reader beschikt over een camera is het niet toegestaan om deze apparatuur te gebruiken in ons Sauna- & Beautyresort in verband met de privacy voor andere gasten.
Ja, het is mogelijk om uw auto kosteloos te parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken op de nabij gelegen parkeerplaats. Het is niet toegestaan om buiten de parkeervakken te parkeren. Wanneer u dit toch doet riskeert u een boete van €85,00. Wanneer u geen vrije parkeerplaats meer kunt vinden op de parkeerplaats aan de rechterzijde van Sauna- & Beautyresort Devarana, kunt u uw auto parkeren op de extra parkeerplaats van het sportpark. U vindt deze door terug te rijden naar de rotonde van de kooikersweg. U neemt de derde afslag op de rotonde en vervolgens de eerste weg links. U arriveert dan op “De Fuik”. Hier vindt u een extra parkeerplaats op slecht 100 meter afstand van Sauna- & Beautyresort Devarana.
Sauna- & Beautyresort Devarana raadt u aan om altijd te reserveren voor uw saunabezoek. Wij hanteren namelijk een maximum aantal bezoekers om de rust en ontspanning te kunnen garanderen voor onze gasten. Het kan dan ook onverhoopt eens voorkomen dat wij vol zijn waardoor wij alleen nog plaats hebben voor gasten met een reservering of gasten met een baden- en/of partnerkaart. U kunt gemakkelijk en snel een reservering plaatsen voor de sauna middels ons reserveringssysteem. Dit reserveringssysteem kunt u terug vinden op onze website.
Ja, Sauna- & Beautyresort heeft in de achterzijde van de tuin een rokerslounge ingericht waar onze gasten terecht kunnen om een sigaret te roken. Naast de rokerslounge vindt u in onze tuin een ook nog overdekte open rookgelegenheid. Op de overige plaatsen in ons Sauna- & Beautyresort is het dan ook verboden te roken.
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna- & Beautyresort Devarana beschikt over shampoo – en douchegel dispensers in iedere douchegelegenheid. Daarnaast bieden wij ook scrubzout aan bij de grote douches op het saunaplein.
Het dragen van slippers is verplicht bij Sauna- & Beautyresort Devarana in verband met de hygiëne. U kunt ervoor kiezen om uw eigen slippers mee te nemen of u kunt ze huren aan onze receptie.
Sauna- & Beautyresort Devarana heeft ervoor gekozen om niet telefonisch bereikbaar te zijn. Wij zijn alleen telefonisch bereikbaar voor levensbedreigende situaties. Hiervoor hebben wij een noodnummer in gebruik. Wilt u toch graag iemand spreken mailt u ons dan uw vraag met uw telefoonnummer zodat wij u door de juiste persoon kunnen laten terug bellen. Voor vragen omtrent de sauna kunt u mailen naar info@devarana.nl en voor vragen omtrent behandelingen kunt u mailen naar beauty@devarana.nl.
Ons resort is niet ingericht voor mindervalide mensen en/of rolstoelgebruikers in verband met diverse hoogte verschillen, trappen en gladde vloeren.
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Ja, vanaf maandag 6 augustus t/m zondag 19 augustus 2018 is onze sauna gesloten wegens vakantie en groot onderhoud. Vanaf maandag 20 augustus bent u weer van harte welkom in onze sauna.
Uiteraard zijn onze vegetarische gasten ook van harte welkom in onze eetgelegenheden. Wij presenteren enkele vegetarische maaltijden voor u.
Onze cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden. Wanneer uw cadeaubon is verlopen kunt u deze niet meer inleveren bij Sauna- & Beautyresort Devarana.
Helaas is het niet mogelijk om een dagje sauna/ wellness vooruit te betalen. Wanneer u iemand een dagje sauna/ wellness cadeau wilt geven dan kunt u cadeaubonnen van Sauna- & Beautyresort Devarana aanschaffen.
De waterbedden zijn van het merk bodyform. U kunt verdere informatie over deze bedden terug vinden op de website www.bodyform-waterbedden.com
Nee, Sauna- & Beautyresort accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna- & Beautyresort Devarana beschikt over de moderne zonnebanken van het merk Ergoline. De Ergoline 600 geeft u binnen tien minuten dezelfde resultaten als zes uur zon. De Ergoline 800 geeft u binnen acht minuten de resultaten van acht uur zon. De Ergoline 1100 geeft u binnen acht minuten de resultaten van elf uur zon. Tevens wordt u lichaam tijdens een bezoek aan de ‘zon’ verfrist met een heerlijk geurende airspray. Het gebruik van de zonnebanken is alleen mogelijk in combinatie met een saunabezoek.
Wanneer u gezond bent en een normale zwangerschap doormaakt kunt u zonder bezwaar naar de sauna blijven gaan, zeker als u dit ook al voor die tijd gewend was. Echter raden wij het wel af om gebruik te maken van de sauna in de eerste drie maanden van uw zwangerschap. Er zijn echter een aantal faciliteiten waar u geen gebruik van kunt maken wanneer u zwanger bent. De infrarood sauna is niet toegankelijk voor u in verband met de diepe intensieve werking hiervan. Daarnaast is het ook niet verstandig om gebruik te maken van een dompelbad of een whirpool gezien het infectiegevaar. Om af te koelen kunt u het beste gebruik maken van een koude douche of koudwaterslang.
Voor meer informatie over de stoelen kunt u contact opnemen met Metal Unic Specials via het telefoonnummer 023-5580012 of via de fax 023-558003. Of u kunt de website www.metalunic.nl bezoeken.

Brandende vragen?

Brandende vragen?